Повітряні чебуреки на мінералці. Тісто супер, усім раджу!

Тісто легко розкочується, а при смаженні здувається, пухириться. Словом, чебуреки виходять бомбезні!

Повітряні чебуреки на мінералці

3 скл. борошна, 0,5 ч. ложки солі, 0,5 ч. ложки цукру, 1 скл. холодної води (мінералки газованої, краще), 125 г розтопленого маргарину.

Борошно, сіль і цукор змішати, додати холодну газовану воду, вимішати ложкою, додати розтоплений маргарин. Замісити тісто. За потреби, можна підсипати трішки борошна. Покласти в холодильник не менше як на 2 год. (можна і на ніч). Розкачувати тонко, вирізати кола, класти начинку (заправлений фарш, до нього можна додати трішки води, щоб був соковитішим), смажити з двох боків на олії.

Рецепт і фото Оксани Войтюк

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook