Мариновані сливи
- 1 відро слив, 1 п. лаврового листя, 0,5 п. гвоздики, 0,5 п. чорного перцю горошком, 800 г оцту, 2,5 кг цукру.
Усі спеції перемішати зі сливами. 800 г оцту з 2,5 кг цукру закип’ятити, залити сливи, накрити кришкою, залишити на добу. Так робити 9 днів: зливати сік, кип’ятити і знову ним заливати сливи. На 10 день дістати сливи, розкласти їх у стерильні банки, залити киплячим соком, закрутити.
Рецептом поділилася Надія Левенчук
Приготуйте також:
-
Пікантні мариновані сливи венгерки “Десятиденка”. Закуска, що треба!
-
Сливи з виноградом мариновані
Post Views: 101