Фальшиві чебуреки з кабачків
Інгредієнти: 500 г кабачків, 1 цибулина, 2 ст. л. кропу, 350 мл молока, 2 яйця, 250 г муки, 400 г фаршу, 1 ст. л. олії, сіль і перець (за смаком).
Кабачки і цибулю натерти на великій тертці, додати молоко, яйця, борошно, сіль, олію і перець. Добре перемішати, тісто має бути трохи густіше, ніж на звичайні млинці. М’ясо і смажену цибулю перемолоти, посолити і поперчити за смаком.
Добре розігріти сковорідку, змащену маслом, влити порцію тіста, як на млинець, і помістити на один край начинку. Накрити начинку вільним краєм млинця і притиснути, щоб зафіксувати краї. Смажити на середньому вогні до золотистого кольору.
Post Views: 24