Домашнє печиво “Хрумке”
1 яйце, 125 г цукрової пудри (не цукру!), ванілін на кінчику ножа (не ванільний цукор!), 0,5 ч. ложки розпушувача, 50 г картопляного крохмалю (не кукурудзяного!), 50 мл олії без запаху, 500 г борошна, 250 г маргарину (м’якого).
Змішати всі інгредієнти за допомогою міксера. З крихт руками сформувати кулю, загорнути у плівку і залишити при кімнатній температурі хоча б на 30 хв. (бажано навіть на довше). Розкотити тоненько (краще через пергамент, щоб не липло). Вирізати печиво і перекласти на деко вистелене пергаментом. Випікати при 180 градусах 10-15 хв (поки не почнуть зарум’янюватися краї). Готове печиво можна притрусити цукровою пудрою. Смачного!
Рецептом поділилася Інна Сотніченко
Post Views: 89