Піца дієті не завада

Навіть якщо ви дотримуєтеся суворої дієти, піцу їсти можна, але в міру: дві скибочки 30-сантиметрової піци двічі на тиждень.

Навіть якщо ви дотримуєтеся суворої дієти, піцу їсти можна, але в міру: дві скибочки 30-сантиметрової піци двічі на тиждень. Або ж надавайте перевагу низькокалорійній піці (якщо готуєте самі або обираєте за складниками у піцерії).

ТІСТО. Надавайте перевагу піці з тонким коржем, виготовленим із борошна з пшениці твердих сортів. Таке тісто тільки покращить травлення.

СИР. Найкращий сир для піци – моцарела. Він м’який, легко засвоюється, дуже корисний.

КЕТЧУП І МАЙОНЕЗ. Від них краще відмовитися, замінивши звичайною томатною пастою і соусами з неї.

НАЧИНКА. Найбільш дієтична – вегетаріанська піца або класична «Маргарита», до складу якої входять тільки помідори і сир. Але якщо хочеться м’ясного, надавайте перевагу курятині, телятині, рибі і морепродуктам. Ці начинки менш калорійні, ніж ковбаса або шинка. Також можна використовувати гриби, овочі.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook