Торт “Наполеон” на смальці
250 г смальцю, 1/3 скл. оцту, 3/4 скл. води, 1 яйце, 4 скл. борошна. Склянка – 250 мл.
Борошно і смалець перетерти руками в крихту, додати яйце і воду з оцтом, замісити тісто. Поставити на 1-2 год в холодильник. Потім тонко розкочувати коржі і пекти приблизно 5 хв при температурі 170 С. Виходить 6 коржів 20 на 30 см.
Крем: 0,5 л молока, 1 скл. цукру, 1 п. пудингу, 300 г масла.
Зварити пудинг, охололити. Масло збити, потім по ложці додавати заварну масу. Перемастити коржі, залишити на 2-3 год при кімнатній температурі, потім дати настоятися 12 год на холоді
Рецептом поділилася Марія Ворожбит
Post Views: 156