Кришталевий салат
Для салату: 300 г курячого філе, 3 яйця, 2 картоплини, 1 солоний огірок, 0,5 цибулини, майонез. Для кришталю: 1,5 ст. ложки желатину, 2 скл. бцльйону, зубець часнику, сіль, перець, лавровий листок.
Напівглибоку тарілку застелити харчовою плівкою. Викладати шарами: порізана кубирами картопля, подрібнена цибуля, майонез, солоні огірки, куряче філе, яйця, майонез.
Заздалегідь приготувати желеПроцідити бульйон, додати желатин, нагріти (не доводити до кипіння), залити у форму шаром завтовшки 1–1,5 см, охолодити до застигання, порізати квадратиками.
Салат акуратно перекинути на тарілку, забрати плівку, змастити майонезом, прикрасити “кришталем”.
Post Views: 27