Відчуйте себе NA NEBI від задоволення: унікальний смак української кухні

Витончена кухня більше не асоціюється з дороговартісною та недоступною насолодою – сімейний ресторан НА НЕБІ робить доступними смачні страви і вишуканий алкоголь.

Нова інтерпретація звичної для українців трапези знаходить відгук у меню закладу, що здатен піднести Вас над землею від гастрономічного задоволення.

Сучасна українська кухня у ресторані NA NEBI: унікально, атмосферно і дуже смачно

Раціон українців різноманітний, має відтінки безлічі культур і націй. Ми відчули цю тенденцію, втілили її у концепції закладу НА НЕБІ. Тут не замовити банальних страв, жодних різносолів чи галушок, адже сучасний споживач частіше ласує цезарем або стейком Рібай.

НА НЕБІ Тернопіль

Меню ресторану увібрало у себе європейську, середземноморську та американську кухні, знаходять відгук і українські страви – у модернізованому авторському баченні. Смачна кухня повинна бути не тільки безпечною та естетично привабливою, адже актуальність гастротенденцій також має значення. Саме тому страви НА НЕБІ такі оригінальні та унікальні за смаком – бо це те, чого хоче гість тут і зараз.

Страви-гриль та вино – це компоненти для ідеального відпочинку. У ресторані затишна атмосфера, цікавий дизайн, тут багато зелені і простору. Панорамні вікна презентують Тернопіль у всій красі, а як же добре тут відпочити на терасі! Шостий поверх, розкішний ресторан і нереальна кухня – рай на землі існує.

І тут надзвичайно доречне вино: ми зібрали для Вас неймовірну колекцію вин Старого і Нового Світу, оберіть пляшечку улюбленого і пізнайте насолоду на смак. Ніжна форель чи соковитий стейк чудово доповнять вечерю – споглядайте за процесом приготування Вашої страви, адже гриль і контактний бар розташовані посеред зали ресторану.

Де поїсти смачних та оригінальних страв української кухні? Ресторан NA NEBI – дійсно неземне задоволення!

Відчути себе вище неба, піднести насолоду до нового рівня, віддатися у полон гастронірвани і просто відпочити душею. Мережа закладів Файне Місто знає, як сильно Ви цього прагнете і ми готові це дати:

Де. Місто Тернопіль, вул. О. Кульчицької 2-А, 6-й поверх.

Коли. Щодня з 12:00 до 00:00.

Як забронювати столик. На сайті Файного або за телефоном 068-211-77-11.

НА НЕБІ Тернопіль

НА НЕБІ – це особливий ресторан Тернополя, бо тут відчуваєш неземну насолоду від їжі та вина. Бездоганний сервіс, розкішний дизайн, чудові краєвиди з тераси, оригінальне меню. А ще ми пропонуємо для Вас сири та морозиво власного виробництва – такої смакоти Ви ще не їли у жодному закладі!

Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує відчути новий смак української кухні та опинитися на небі від задоволення: grill & wine – ідеально для Вашої вечері!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook