Ікра кабачкова. Універсальний рецепт

Таку ікру можна готувати з баклажанів, патисонів і навіть гарбузів.

Ікра кабачкова

2 кг кабачків, 1 кг помідорів, по 0,5 кг цибулі і моркви, 200 г кореня петрушки, 4 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки солі, кріп.

  • Кабачки почистити, порізати на кільця й обсмажити в олії.
  • Моркву і корінь петрушки теж порізати на кружальця та обсмажити.
  • Як охолонуть – перемолоти.
  • Помідори порізати на шматочки й на малому вогні уварювати до половини початкового об’єму.
  • Всі продукти з’єднати, ретельно вимішати. Варити на малому вогні 30 хвилин, безперервно помішуючи.
  • Викладати гарячою у літрові банки, потім стерилізувати не менш як годину.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook