Десерти у стаканчиках мають дуже ефектний вигляд на столі. Це вже не просто “щось до чаю або кави”, а майже кендібар. Та й готувати простіше і швидше, ніж торт. І взяти з собою зручно у гості або на фуршет. Одне слово, суцільні переваги!
Вершкова панакота
До желатину (15 г) додати 30 мл холодної води і на 10 хв залишити.
Нагріти 250 мл вершків і 125 мл молока, щоб не закипіло, додати 100 г цукру (можна менше), мішати до розчинення цукру, влити желатин, розмішати добре. Розлити по стаканчиках (можна в креманки) оформлення на свій смак, у мене малина і м’ята.
Рецепт і фото Ганни Пилипюк. Більше рецептів дивіться на каналі господині “Ганна Пилипюк.Бабусині поради“
Радимо також інші перевірені десерти у стаканчиках від господинь:
- Кавовий десерт у стаканчиках: дуже смачний, хоч зі звичайної ряжанки
- Десерт в стаканчиках з ванільним і полуничним мусом та конфі