медовик

Перевірений роками медовик “Добовий”

Це дуже давній, перевірений роками рецепт медовика, тісто для якого перед випіканням витримують добу без холодильника. Він ідеальний!

Медовик “Добовий”

  • 4 яйця, 1 скл. цукру, 1 скл. меду штучного або натурального, 0,5 скл. олії, 4 скл. борошна, 1 ст. ложка соди (погасити оцтом).

Замісити тісто. Може стояти дві доби без холодильника. Краще витримати не менше доби – так смачніше вдається. Обов’язково дуже тонко розкочувати прямо на пергаменті. Печеться дуже швидко.

Охолоджений медовик можна перемазати кремом, у крем можна додати подрібнений чорнослив або зефір.

Рецепт Марії Гладиш

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook