Чебуреки
- Тісто на 12-15 чебуреків: 300 мл кип’ятку, 50 г олії, 600 г борошна, 1,5 ч. ложки солі.
До окропу додати сіль та олію, перемішати, вилити у просіяне борошно. Перемішати ложкою, а потім рукою. Добре вимісити. Тісто накрити рушником, залишити на 15 хв до повного вистигання.
- Начинка: 500 г м’яса, 1 цибулина, сіль, спеції. Можна трішки води, щоб фарш був м’який і ніжний.
Поділити тісто на 12 частин, кожну тонко розкотити (2 мм) в коло. На одну половину покласти начинку, накритою другою, добре заліпити. Смажити у достатній кількості олії (щоб покривала дно) на помірному вогні.
Готувала і фотографувала Марія Гнатів
Спробуйте також приготувати:
-
Чебуреки із цільнозернового борошна зі смаком житнього хліба
-
Повітряні чебуреки на мінералці. Тісто супер, усім раджу!
Post Views: 180