1. Млинці з начинкою з яєць
4 яйця, 50 г зеленої цибулі, 5-10 г кропу, сіль. Відварити яйця. Натерти варені яйця на тертку, додати обсмажену зелену цибулю, сіль за смаком.
2. Сирна начинка
500 г сиру, 1 жовток, 2 ст. ложки цукру, 50 г родзинок. У сир додати жовток, цукор, перетерти, додати ошпарені родзинки.
3. Куряча: млинці з куркою
1 куряча грудка, 10 г кропу, 2 варених яйця, сіль, перець. Відварити курячу грудку. Перекрутити її. Додати кріп, терті варені яйця, сіль і перець за смаком.
4. Грибна начинка
500 г грибів, 2 цибулини, сіль, перець. Обсмажити окремо гриби і цибулю, додати сіль і перець за смаком.
5. Начинка з вареної ковбаси
200 г ковбаси, 1 ч. ложка гірчиці, 50 г сметани, 100 г сиру. Ковбасу перемолоти, сир натерти, додати суміш гірчиці і сметани.
6. Печінкова
500 г печінки, 2 цибулини, 1 морква, 3 яйця, сіль. перець. Печінку обсмажити з цибулею і морквою. Додати терті варені яйця, сіль і перець за смаком.
7. Млинці з м’ясом
500 г м’ясного фаршу, 1 цибуля, сіль, перець. Фарш обсмажити з цибулею, додати сіль і перець за смаком.
8. Млинці з сиром і шинкою
300 г шинки, 150 г сиру, 2-3 варених яйця, сіль. Шинку порізати соломкою, а сир і яйця натерти. Сіль за смаком.
9. З курагою
300 г сиру, 100 г кураги, 1 ст. ложка цукру. Все перемішати.
10. Начинка для млинців з відвареної яловичини
500 г. яловичини, 1 цибулина, 20 г масла, сіль. Яловичину відварити 1,5 год, перемолоти, додати цибулю, обсмажену у маслі.
11. З червоною рибою
Стане в нагоді м’який плавлений сир (типу «Viola») і слабосолона червона риба. Філе червоної риби (підійде слабосолона або підкопченим форель або сьомга) дрібно нарізати, змішати з плавленим сиром. За бажанням додати зелень.
12. З фаршем і рисом
Цибулю дрібно посікти. Фарш обсмажити на олії (при цьому випарувати весь сік). В обсмажений фарш додати цибулю і продовжувати обсмажувати разом, на маленькому вогні до готовності фаршу і цибулі. У готові фарш з цибулею додати відварений рис, посолити, поперчити і ретельно перемішати.
13. З карамеллю
4 ст. ложки цукру, 0,5 ст. ложки води, ваніль. Покласти все у сковороду, варити до світло коричневого кольору. Поливати млинці.
14. З яблучно-горіховою начинкою
2 кисло-солодких яблука, 1 ст. л. волоських горіхів, 1-2 ст. л. цукру, щіпка кориці. Яблука натерти, змішати з подрібненими горіхами, додавши цукор і корицю.
15. Начинка з сиру
Твердий гострий сир, часник, морква, сметана (майонез). Моркву натерти на дрібній, а сир – на крупній тертці. Розчавити пару зубців часнику. Змішати все зі сметаною або майонезом.
16. З чорносливом і вершками
200 г чорносливу, 1 ст. ложка цукру, 1 г кориці, 50 г вершків. Чорнослив залити окропом. Через 10 хвилин дрібно подрібнити його, додати цукор, корицю, вершки. Все ретельно перемішати.
17. Бананова
3 банана, 50 г вершків. Збити у блендері до однорідної маси.