Кухня Рецепти

Вершковий салат з макаронами та полуницею

Літній салат з надзвичайно багатим смаком здивує оригінальним підбором інгредієнтів та цікавим соусом. А ще він довго залишається свіжим!

09.06.2017 17:32

Смачний рецепт від ТМ Makarella

Інгредієнти:

200 г макаронних виробів «Спіраль» TM Makarella
2/3 чашки (160г) грецького йогурту
1/4 чашки (60мл) яблучного оцту
1/4 чашки (60 мл) оливкової олії
1/4 чашки (80г) меду
1/2 чайної ложки солі
1/2 чайної ложки сухої гірчиці (або 1 чайну ложку гірчиці діжонської)
1 ст. л. насіння маку
5 чашок нарізаного салату ромен
250 г полуниці, нарізаної
2 авокадо, нарізані кубиками
3/4 чашки сиру фета розсипчастої
3/4 чашки (85г) нарізаного мигдалю

Приготування:

Приготуйте макарони згідно інструкції на упаковці TM Makarella. Злийте воду і дайте охолонути протягом 5 хвилин.
Тим часом з’єднайте всі інгредієнти разом: йогурт, оцет, олію, мед, гірчицю, мак, салат, полуницю, авокадо, фету і мигдаль, посолити за смаком.
Добре перемішайте макарони з заправкою. Накрийте кришкою і зберігайте в холодильнику, можна до 1 тижня.

Смачного!