Кухня Рецепти

Томатні млинці «Пеньочки»

Оригінальні млинці, які нагадують роли з японської кухні. А насправді вони – проста страва з українських інгредієнтів. Тільки печінка тріски – делікатес.

02.04.2017 15:52

Інгредієнти:
Тісто: 2 яйця, по 1 скл. томатного соку, молока і борошна, 0,25 ч. ложки солі, 1 ч. ложка цукру, 1 ст. ложка олії. Начинка: 1 яйце (варене), 150 г твердого сиру, 1 б. печінки тріски.

Збити яйця, додати сіль і цукор, влити томатний сік, додати борошно і збити. Потім влити тепле молоко, додати олію і добре перемішати. Посмажити млинці з обох боків.
Печінку тріски разом з олією (половину можна злити) розім’яти виделкою, додати дрібно тертий сир і яйця, перемішати. Начинку поставити в холодильник на 30 хв. У млинців обрізати краї, щоб вийшли квадратики. Покласти на тарілку, нанести начинку, згорнути рулетиками. Порізати шматочками товщиною 3 см. Викласти на листя салату.