Сир своїми руками. Дуже простий рецепт!

Він підходить для всього: можна відразу їсти або використати для приготування десертів чи кремів. Дуже ніжний і без кислинки!

Сир у будь-який день

1 л кефіру (краще у пакеті).

  • Покласти пакет кефіру в морозилку. Дістати заморожений кефір, обрізати край пакета, перекласти заморожений брусок у марлю.
  • Підвісити марлю над умивальником. Коли перестане капати сироватка, сир готовий.
  • Виходить дуже ніжний, м’який, без кислинки.
  • Цей спосіб зручний тим, що кефір може лежати в морозилці скільки завгодно, доки знадобиться сир. І з різного кефіру виходить різна кількість сиру. Зате він підходить для всього: можна відразу їсти або використати для приготування десертів чи кремів.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook