Пиріг з ревенем під меренгою

Це пиріг із ревенем виглядає, як торт. А готується на раз-два, просто і з доступних продуктів.

Пиріг з ревенем

Пісочне тісто: 4 жовтки, 1 п. маргарину (кімнатної температури), 1 скл. цукру, 1 п. ванільного цукру, 3 ст. ложки сметани, 2,5 скл. борошна, 1 п. розпушувача.

Замісити тісто, поставити на 1 год в холодильник.
Ревінь помити, почистити, нарізати кубиками, засипати цукром (якщо дуже кислий, щоб пустив сік) мінімум на 15 хв.

Меренга: 4 білки збити на круту піну зі 100 г цукру.

Викласти більшу частину тіста в форму, змащену маргарином, посипати манкою, викласти ревінь, а зверху білки, потерти решту тіста (можна все тісто викласти на дно). Випікати 40-50 хв при 180 ОС.

Рецептом поділилася Оксана Пундяк

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook