Правильне тісто для піци – виходить тонка і хрустка

Справжнє тісто для піци має бути саме таке! Із яйцями і сметаною – це вже не піца, а пиріг! До речі, із такого тіста і біляші суперові виходять!

Тісто для піци

190 мл води, 300 г борошна, 1,5 ч. ложки сухих дріжджів, 0,5 ч. ложки солі, 1 ст. ложка олії (краще оливкової).

У теплу воду поклати дріжджі, залишити на 5 хв, додати решту продуктів. Поступо підсипаючи борошно, замісити тісто. Покласти у миску, змащену олією, щоб підросло. Коли тісто виросте, розділити його навпіл (з порції виходить 2 піци), кожен шматок розтягнути на пергаменті (так буде простіше перенести тісто на деко). Викласти соус і начинку, залишити на 15 хв і випекти при високій температурі до готовності.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook