Кухня Рецепти

Пікантні гріночки

З усіх варіацій грінок, які ми готуємо на сніданок, цей – найбільш пікантний та цікавий, як смаком, так і на вигляд. Єдиний нюанс – дітям можуть бути надто гостренькі.

08.03.2017 22:31

Інгредієнти: грінки із чорного чи білого хліба на ваш смак, 1 цибулина, 1 ч. л. томатної пасти, 2-3 яйця, 1 ч. л. борошна, 0,5 ч. л. сушеного базиліку, 2 товчених зубці часнику, 0,5 ч. л. товчених арахісових горішків, мелений пекучий червоний перець та сіль – до смаку.

Збийте яйця, посоліть, поперчіть, додайте товчені горішки та сушений базилік, томатну пасту та часник.
Яєчну масу змішайте з тертою цибулиною, борошном і намастіть на кожну підсмажену скибку хліба. Зверху посипте зеленою цибулею і швидко запечіть у духовці протягом 5 хвилин.