швидкий пиріг

Швидкий пиріг з фруктами і ягодами

Можете навіть читати до кінця, а одразу братися готувати. Бо цей пиріг - те, що треба! Рецепт простий і швидкий, без заморочок! І дуже смачний, можна готувати з будь-якими фруктами і ягодами.

Рецепт простого і швидкого пирога, який можна готувати практично з будь-якими фруктами і ягодами.

Швидкий пиріг з фруктами

  • Форма 20×30 см.
  • 6 яєць, 300 г цукру, 200 мл олії, 300 г борошна, 50 г крохмалю, 2 ч. ложки розпушувача, фрукти (у мене 3 невеликих яблука та склянка вишень без кісточок).
Яблука почистити від шкірки, порізати дольками, додати 1 ч. ложку кориці та перемішати. Яйця збити з цукром до дуже пишної маси, додати олію та просіяне борошно з крохмалем та розпушувачем. Усе перемішати, вилити в форму, застелену пергаментом, викласти яблука на ребро та вишні (до вишень я ще додала 1 ст. ложку крохмалю і перемішала). Випікати при температурі 180 градусів 50 хв.
Рецепт і фото Галі Лилик
Радимо також інші перевірені рецепти смачних пирогів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook