Печиво «Кавові зерна»

Цікаве і просте у приготуванні печиво з ароматом кави.

Печиво «Кавові зерна»

1 яйце, 125 г масла (кімнатної температури), 1 скл. цукрової пудри, 0,5 скл. крохмалю, 2 скл. борошна, 2 ч. ложки з чубком розчинної кави, розчиненої у малій кількості гарячої води, 2 ст. ложки какао, 0,5 ч. ложки розпушувача, 1 ч. ложка ванільного цукру.

  • Замісити гладке тісто. Сформувати кульки завбільшки з волоський горіх. Покласти на деко, встелене пекарським папером.
  • Пальцями приплюснути кожну кульку, посередині натиснути зубочисткою, щоб надати «зерну» увігнутої форми.
  • Випікати у попередньо розігрітій духовці за температури 180 °С, не пересушити. Коли печиво охолоне, посипати какао.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook