Печериці по-корейськи

Приготуйте нову закуску із печериць. Пікантна, ароматна, вона вам неодмінно сподобається!

Печериці по-корейськи

1 кг печериць, 2 цибулини,4 зубці часнику, 1 перчина, 0,5 гострої перчини, 1 пучок кінзи або петрушки, 5 горошин духмяного перцю.

Для маринаду: 6 ст. ложок оливкової олії, 3 ст. ложки оцту, 1 ст. ложка солі, 1 ст. ложка цукру, дрібка червоного меленого перцю.

Гриби помити, відварити 10 хв, відцідити, охолодити, порізати пластинами. Додати порізану півкільцями цибулю, смужками – перець, подрібнений часник і гострий перець (без насіння). Змішати усе, залити маринадом, перемішати, поставити на 10–12 год у холодильник.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook