пампушки з часником

Пампушки з часником. Найсмачніша страва до борщу!

Що може бути краще за наваристий червоний борщ зі сметаною? Тільки борщ зі сметаною і пампушками з часником! Готувати їх досить швидко, тому можна спекти замість хліба!

Який найсмачніший борщ? Правильно, український червоний борщ! А що найбільше смакує до борщу? Правильно, пампушки з часником! Борщ із пампушками – одна з найсмачніших українських страв! До вашої уваги перевірений рецепт пампушок з часником.

Пампушки з часником

  • 50 г дріжджів, 100 г води теплої, 1 ч. ложка цукру, 2 яйця, 2 ч. ложки солі, 400 г кефіру, 100 г маргарину, 50 г олії, борошно.

Змішати теплу воду, дріжджі і цукор. Додати яйця, розтоплений маргарин, сіль, кефір, перемішати. Потрохи всипати борошно і замішувати м’яке тісто. Влити олію, вимішати. Додати ще борошна, щоб не приставало тісто до рук. Поставити в тепле місце на 1 год, щоб підійшло. Змастити руки олією, прим’яти тісто, сформувати кульки і скласти на деко. Залишити, щоб підійшли, змастити яйцем і пекти при 180 ОС десь 30 хв. Часник, петрушку або кріп, олію, сіль змішати і змастити готові пампушки.

Радимо приготувати смачний борщ за оригінальними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook