рулети

М’ясо з викрутасами. 10 рецептів рулетів для м’ясної нарізки

Урізноманітнити святковий стіл і м'ясну нарізку допоможе рулет. Приготувати його досить просто, особливо коли маєш хороший рецепт.

Рулет – родзинка на м’ясній тарілці. Особливо, якщо він приготований власноруч. До речі, це досить просто. Рулет можна зробити на будь-який смак: із м’яса, сала, сиру тощо.  Для вас ми зібрали в одній публікації 10 найбільш вдалих рецептів.


1. Рулет з грибами і болгарським перцем
З одного курячого філе виходить рулет, якого вистачає на вечерю для цілої родини. Страва має гарний вигляд і цікавий смак.

2. Рулет із сала по-білоруськи

Бюджетний, але дуже смачний рулет. Запікати його можна, загорнувши у фольгу або поклавши в рукав для запікання (тоді він виходить ніжніший).

3. Рулет із сала

Цю смачну закуску можна приготувати про запас. Її зручно брати на перекус на роботу чи в подорож, а також не соромно подати на святковий стіл.

4. Рулет із рульки «Без випікання»

Хочете приготувати щось смачне, просте, але водночас оригінальне, і щоб не дуже дорого? Це саме той рецепт, який вам треба!
Чудова альтернатива шинці і ковбасі. А виходить удвічі дешевше! Такий рулет легко ріжеться тонкими скибочками, тому буде ідеальним до м’ясної нарізки.

5. Рулет із рульки «Бомбезний»

Рулет, приготований із рульки, виходить зовсім не дорогим, порівняно з іншими м’ясними виробами. Він гарно ріжеться тонкими шматочками, має апетитний рожевий колір.

6. Рулет з рульки в мультиварці

Рецепт – паличка-виручалочка напередодні свята. Із тарілки рулет розбирають на один-два!

7. Сирно-м’ясний рулет

М’ясна нарізка – обов’язкова складова кожного святкового столу. Такий рулет стане “родзинкою” м’ясного меню.

8. Ніжний рулет з часничком

Цю страву готувати краще напередодні ввечері, а потім на стіл порізати кружальцями. Холодною вона і форму тримає, і смакує краще.

9. М’ясо пресоване «Для справжніх чоловіків»

Незважаючи на те, що для приготування такого м’яса треба витратити немало часу, виходить дуже смачно! Ви здивуєте усіх гостей!

10. Зельц із рульки «Пряний»

Приготування такого зельцу – зовсім не складне. А бульйон, що залишиться після його приготування, треба процідити і використати для супу або холодцю.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook