Кухня Рецепти

М’ясний рулет з грибами в лаваші – чудова ідея швидкої м’ясної страви

М’ясний рулет – універсальна страва: її можна приготувати нашвидкуруч на вечерю, а можна прикрасити овочами і подати на святковий стіл. Буле і смачно, і красиво!

07.11.2019 18:01

М’ясний рулет з грибами в лаваші

400 г фаршу, 2 середні цибулини, 5-6 великих печериць, 1 яйце, сіль, перець, 2 прямокутні лаваші.

Цибулю дрібно посікти, обсмажити на олії. Додати перемелені гриби, обсмажити ще 5 хв, дати охолонути. Змішати з фаршем, яйцем, спеціями. Скласти лаваші таким чином, щоб один край находив на другий (“внахльост”) і вийшов довгий прямокутник, викласти фарш, розрівняти, щільно згорнути рулетом, починаючи із вузької сторони. обгорнути фольгою Запікати при 180 ОС 1 год. Дістати, дати відпочити ще 20 хв, нарізати скибрчками і їсти. Гарячим рулет ріжеться погано, а післля охолодження – гарними скибочками.

Джерело