Кухня Рецепти

Котлетки «Мамине щастя»

Це один з небагатьох варіантів, коли дитину можна заставити їсти таку корисну, але чомусь не улюблену печінку.

19.02.2017 11:34

Інгредієнти:
800 г курячої печінки, 1 цибулина, 1 морквина, 2 зубці часнику, 1 яйце, 1 ст. ложка борошна, сіль, 2 ст. ложки олії, сметана.

Дрібно нарізати печінку (її буде набагато легше різати, якщо спочатку трохи заморозити). Подрібнити цибулю і часник, а морквину натерти, додати до нарізаної печінки. У масу ввести яйце, борошно, посолити і ретельно перемішати. Смажити котлети, викладаючи їх столовою ложкою. Подавати можна зі сметаною.