консервований горошок і квасоля

Консервую за цим рецептом і квасолю, і горошок. Однаково смачно виходить!

Консервована квасоля, як і горошок, – дуже хороша заготовка. Відкрив баночку – і маєш готовий продукт (який не треба ні завчасно замочувати, ні варити) до салату, борщу чи рагу. А ще це просто смачно!

Консервована квасоля (горошок)

Квасоля або горошок. Маринад: 2 л води, 2 ст. ложки без чубка солі, 3 ст. ложки цукру, 100 г оцту (9%).

Квасолю або горошок відварити до готовності, промити під холодною водою. Скласти у банки і залити теплим маринадом. 2 л води, 2 ст. ложки без чубка солі, 3 ст. ложки цукру, 100 г оцту (9%) закип’ятити, охолодити до теплого. Стерилізувати банки 0,5 л 30 хв, закрутити.

Рецепт і фото Юлії Фабіянової

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook