Карамельний настрій? Отже, заварний карамельний крем!

Якщо хочете спекти особливий торт – потрібен особливий крем. І цей, карамельний, просто знахідка! Він повітряний, легкий, наче суфле, чудово тримає форму, не тече і ду-у-уже смачний!

Карамельний заварний крем

1 б. вареного згущеного молока, 200 мл молока, 200 г масла, 4 ст. ложки борошна, 2 яйця.

Збити яйця з борошном до однорідності, влити молоко, перемішати, додати згущене молоко. Готувати у каструлі з товстим дном або на паровій бані. Варити на мінімальному вогні, постійно помішуючи, до загуснення, дати повністю охолонути. Збити масло кімнатної температури до пухкості, ввести по ложці заварений крем.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook