Ікра заморська, кабачкова. Три найшвидші і найсмачніші рецепти

Перший рецепт – універсальний (можна готувати і з баклажанів, і з гарбузів). Друга ікра – з майонезом (треба лише кабачки і цибуля). третій рецепт – суперпростий: ні обсмажування, ні уварювання, ні брудного посуду!

Ікра кабачкова. Універсальний рецепт

Таку ікру можна готувати з баклажанів, патисонів і навіть гарбузів.

Кабачкова ікра з майонезом

Потрібні лише кабачки і цибуля. Простий рецепт ікри, яка завжди вдається.

Кабачкова ікра, запечена в рукаві

Це, мабуть, найпростіший рецепт приготування кабачкової ікри: ні обсмажування, ні уварювання, ні брудного посуду! А яка вона смачна!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook