Хрумкі бельгійські вафлі на мінералці. Рецепт раджу всім подругам!

Відколи купила вафельницю, я випробувала багато рецептів бельгійських вафель – і всі були не такі: то м'які, то ніякі на смак. А цей рецепт – ідеальний! Вафлі виходять хрумкі і дуже смачні, особливо з карамеллю! Тепер усім раджу цей рецепт!

Хрумкі бельгійські вафлі

250 мл молока, 125 г газованої води, 3 яйця, 80 г цукру, 125 г масла або маргарину, 250 г борошна, 1/4 ч. ложки розпушувача, дрібка солі, ваніль.

Білки збити до стійкої піни. Масло, цукор, ваніль, жовтки збити до розчинення цукру. У глибокій мисці змішати борошно і розпушувач. Влити в борошно молоко і додати масляну суміш, перемішати, влити газовану воду, перемішати, акуратно вмішати білки. Смажити до золотистого кольору.

Такі вафлі дуже смакують із карамеллю. Її рецепт можете прочитати тут.

Рецепт і фото Інни Семенюк

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook