Грибна ікра з опеньків з овочами на зиму | Сім’я і дім
Кухня Рецепти

Грибна ікра з опеньків з овочами на зиму

Навіть якщо у вас не дуже багато опеньків, ви можети їх смачно законсервувати з овочами на зиму. Така грибна ікра – чудова намазка на бутерброди або начинка для налисників.

22.10.2019 15:13

Грибна ікра

1 кг цибулі, 1 кг моркви, 1 кг перцю, 1 кг помідорів, 2 кг опеньків (варених і перемелених), 400 г олії, 40 г солі.

Всі овочі змолоти, смажити 40 хв. Потім додати варені і перемелені опеньки. Перемішати, розкласти у півлітрові банки. Стерилізувати в банках 30 хв з моменту закипання води, закрутити, перевернути догори дном, вкутати.

Рецептом поділилася Марина Савка