Домашній плавлений сир із шинкою. На хліб або просто ложкою – діти їдять із задоволенням!

Я готую плавлений сир зі звичайного домашнього. Роблю це дуже швидко і нічого до каструлі не пристає! До готового плавленого сиру додаю порізану шинку або зелень. Такий сир мої діти просто обожнюють!

Домашній плавлений сир

500 г домашнього сиру, 0,5 ч. ложки солі, 0,5 ч. ложки соди, 1 яйце. Також 50 г масла.

Усе змішати, збити блендером і розплавити на водяній бані. Насамкінець додати масло. Перемішати. Коли охолоне, перекласти у контейнер і сховати в холодильник. Можна додати різні прянощі, січений кріп, подрібнену копчену шинку, подрібнені підсмажені гриби тощо.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook