Кухня Рецепти

Чотири нешкідливі для фігури бутерброди

Бутерброди також бувають корисними. Тамуйте голод правильно!

22.06.2018 14:55

Що корисніше: апетитне філе індички чи пророслі зерна пшениці? Певна річ, пшениця, скажете ви й матимете рацію. Якщо, звичайно, не брати до уваги одне „але” – через 10 хвилин організм знову попросить „пального”.

Куряча грудка з овочами й білим хлібом

490 ккал, 7 г жирів

Хліб, просочений соєвим соусом, збагатить організм корисними для серця жирами. Куряче філе збагатить протеїнами (3/4 денної норми), а овочі (шматочки огірків, помідорів, листя салату чи капусти) – антиоксидантами, що є незамінні для профілактики старіння.

Яйця і сир з англійською булкою

319 ккал, 15 г жирів

Яйце та шматочок сиру, запечені в здобній булочці, містять 16 г протеїнів. Не варто ще більше „полегшувати” бутерброд, використовуючи для його приготування лише білок. Жовток багатий на фолієву кислоту та вітамін краси й молодості – Е.

Сандвіч зі смаженими овочами

298 ккал, 16 г жирів

Завдяки бутерброду з овочами (обсмаженими без масла на сковорідці з тефлоновим покриттям) і шматочками сиру моцарела (з усіх сирів цей сорт є найлегшим) ви забезпечите організм денною нормою кальцію та магнію.

Телячий біфштекс із булкою

320 ккал, 7 г жирів

Одна порція цього полегшеного ланчу містить приблизно 45% денної норми заліза. Якщо ви полюбляєте біфштекс, виключіть із бутерброда сир: це продукти антагоністи. І не використовуйте олії для смаження м’яса. Зате овочів можете класти скільки завгодно, вони багаті на корисну клітковину.