Запіканка з кабачків “До борщу”
Інгредієнти:
кабачок 350 г.
яйця 3 шт.
борошно 100-150 г.
часник зубці 2 шт.
сіль, перець
сир твердих сортів 100 г.
помідор 1 шт.
Кабачок тремо на крупну терку, солимо і залишаємо на 10хв. Віддавлюємо сік і зливаємо його. Додаємо злегка збиті яйця, перець, часник пропущений через часникодавку і борошно.
Викладаємо це в змащену форму для випікання. Посипаємо тертим сиром і тонко нарізаними ( 5 мм товщиною) кружальцями помідора.
Печемо 30-40 хв при 180℃. Даємо вистигнути!
Смакує як теплим, так і холодним. Чудове доповнення до борщів і супів.
Post Views: 22