філе

Запечене куряче філе: два способи приготування

Це, мабуть, найпростіший і найбільш вдалий спосіб запікання курячого філе. Я готую двома способами: ціла грудинка й у вигляді рулету.

Запечене куряче філе

  • Інгредієнти: 2 шт. курячих грудок, спеції (на смак), 200 г печериць, 1 цибулина, 3 зуб. часнику, 3 ст. л. соєвого соусу, 4 ст. л. олії (оливкової або іншої).

Маринування. Додати до курячих грудок спеції, соєвий соус, олію та подрібнений часник. Залишити маринуватися 30 хв.

Приготування начинки. Обсмажити цибулю та гриби, посолити, поперчити, залишити охолоджуватися.

Запікання:

  1. Ціле філе. Загорнути у фольгу або рукав для запікання, запікати 15-20 хв. при 200°C.
  2. Рулет. Розділити іншу грудку на дві частини, злегка відбити молотком, викласти начинку з грибів, скрутити у рулет, обмотати ниткою. Загорнути у фольгу або рукав, запікати 15-20 хв при 200°C.

Ніжне, соковите м’ясо готове! Смачного!

Рецепт і фото Марії Гнатів

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook