
Запечена цибуля – дієвий засіб, який лікує бронхіт та запалення
Мало хто знає про корисні властивості печеної цибулі.
А даремно, адже в такому вигляді вона втрачає неприємний запах та смак, а її корисні властивості лише збільшуються. Сьогодні ми вам розповімо неймовірний рецепт печеної цибулі з вершковим маслом. Так приготовлений овоч стає неймовірно смачним.
6 цибулин, 90 г масла, 1,5 ч. ложки солі, 7 г чебрецю.
Підберіть цибулини однакового розміру. Зробіть рівний зріз нижньої частини в кожній цибулині. Очистити цибулю й зробити два надрізи по діагоналі, не дорізаючи до кінця 1,5 см. Сіль змішати з чебрецем та вершковим маслом. Заправляємо кожну цибулину маслом. Дно керамічного деко засипайте морською сіллю.
Розігрійте духовку до 220 градусів, викладіть цибулю на деко і запікайте 35-40 хвилин.
Чим корисна запечена цибуля?
Особливу роль відіграє запечена цибуля для лікування людей, які страждають на цукровий діабет, овоч знижує рівень глюкози в крові. Також до її складу входить залізо, яке відіграє важливу роль у функціонуванні всіх систем організму.
При пневмонії й бронхіті печена цибуля активно використовується як в лікуванні дорослих, так і в лікуванні дітей. Після інфаркту або інсульту лікарі рекомендують їсти запечену цибулю щодня. Також печена цибуля володіє й іншими властивостями:
- Допомагає роботі підшлункової залози.
- Запобігає кровотечі.
- Очищає кровоносні судини, запобігає утворенню атеросклеротичних бляшок.
- Зменшує головні болі та мігрені.
- Корегує тиск в організмі.
Перед вживанням обов’язково проконсультуйтесь зі своїм сімейним лікарем.