кабачки

Закуска із сирих кабачків – хіт літа

Швидкі мариновані кабачки слайсами - ідеальна закуска або салат у літню пору. Приготували - і через пів години можна смакувати!

Закуска із сирих кабачків (швидкі мариновані кабачки)

300-350 г кабачків, 4 ст. ложки олії, 1 ст. ложка оцту або лимонного соку, 1 ч. ложка меду, 2 зубці часнику, 0,5 ч. ложки солі, чорний перець, кріп.

Добре вимитий молодий кабачок нарізати напівпрозорими тонкими слайсами за допомогою овочечистки, посолити, перемішати обережно, залишити на 10-15 хв. Зайва рідина не потрібна, тому трішки віджати руками, не сильно!
Кріп дрібно нарізати, додати вичавлений часник, сіль, мед, олію, оцет – ретельно перемішати. Соус додати до кабачків, перемішати руками і залишити мінімум на пів години, а ще краще – на 2 години: кабачки будуть ще смачніші!
Рецепт Тетяни Козак
Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook