Закуска із сирих кабачків (швидкі мариновані кабачки)
300-350 г кабачків, 4 ст. ложки олії, 1 ст. ложка оцту або лимонного соку, 1 ч. ложка меду, 2 зубці часнику, 0,5 ч. ложки солі, чорний перець, кріп.
Добре вимитий молодий кабачок нарізати напівпрозорими тонкими слайсами за допомогою овочечистки, посолити, перемішати обережно, залишити на 10-15 хв. Зайва рідина не потрібна, тому трішки віджати руками, не сильно!
Кріп дрібно нарізати, додати вичавлений часник, сіль, мед, олію, оцет – ретельно перемішати. Соус додати до кабачків, перемішати руками і залишити мінімум на пів години, а ще краще – на 2 години: кабачки будуть ще смачніші!
Рецепт Тетяни Козак
Спробуйте також приготувати:
- Кабачки бувають смачніші за м’ясо! 8 перевірених рецептів
- В міру гострі та ароматні кабачки в соєвому соусі. Смачна закуска за 5 хвилин
Post Views: 173