100 мл сметани, 150 г твердого сиру, 500 г м’яса, 4 яйця, 1,5 ст. ложки монної крупи, 1 цибулина, сіль, перець за смаком
Збити яйця, а сир потерти на дрібній тертці. Яйця, сир, манку та сметану ретельно перемішати. Відставити на пів години.
Для начинки треба перемолоти м’ясо та підсмажити на олії разом з цибулею.
Застелити деко пергаментом та змастити олією. Викласти тісто на деко та розподілити по всій його площині. Запікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусах.
Отриманий сирний омлет змастити м’ясом та загорнути в рулет, який також потрібно обгорнути пергаментом. Відправити в духовку та запікати 30 хвилин при температурі 180 градусів. Через 15 хвилин з готової страви зняти папір, дати охолонути, помістити на годину в холодильник.
Post Views: 36