Яєчно-м’ясний рулет
Форма 25Х40 см. 4 яйця, 100 мл сметани, 1,5 ст. ложки манної крупи, 150 г твердого сиру, 450-500 г м’яса (має бути СИРЕ), 1 цибулина, сіль, перець, зелень за бажанням.
Сирний рулет: до злегка збитих яєць додати манку, тертий на дрібній тертці сир, сметану. Все добре перемішати і залишити на 30 хв для набухання. М’ясо пропустити через м’ясорубку, додати обсмажену цибулю, сіль, перець. Деко застелити пергаментом і змастити олією. Викласти яєчно-сирну масу, розрівняти і випікати в розігрітій духовці при 180 °С до готовності (злегка золотистого кольору, близько 10 хв). Готовий рулет перевернути на силіконову стільницю, зняти папір. Розподілити фарш по всій поверхні рулету і за допомогою силіконової стільниці скрутити в рулет. Покласти рулет на пергамент, краї загортаючи так, щоб сік не витікав, і знову поставити випікати до готовності на 30 хв. Рулет з паперу зразу не виймати, хай ще постоїть і вбере в себе усі соки, що виділилися. Далі поставити в холодильник, щоб повністю охолов.
Рецепт Тані Козак. Готувала і фотографувала Оксана Копиняк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 47