Какао з молоком
- 1 л молока, 3 ст.л. какао, 1 пакетик ванільного цукру (за бажанням), 100-150 г цукру (за смаком).
Влити молоко в каструлю, нагрівати на вогні, помішуючи. В окремій мисці змішати какао з невеликою кількістю теплого молока до однорідності. Коли молоко закипить, додати цукор, ванільний цукор та розведене какао. Перемішати, довести до кипіння і проварити 1 хвилину. Зняти з вогню. Подавати гарячим або охолодженим. Насолоджуватися смачним какао всією родиною!
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Радимо також прочитати:
Новорічне какао: п’ять смачних рецептів
Пийте, на здоров’я: що краще пити щодня?
Post Views: 389