Яйця, фаршировані сиром та горіхами

Горіхи надають фаршированим яйцям дуже смаку та аромату. Здавалося б, звичайна страва, а у такому виконанні смакує по-новому.

Яйця, фаршировані сиром та горіхами

6 яєць, 60 г твердого сиру, 80 г смаженого арахісу, 30 г зеленої цибулі, 50 г майонезу, перець, сіль.

  • Зварені яйця розрізати навпіл, обережно дістати жовток.
  • Зелену цибулю дрібно порізати, сир натерти, жовтки подрібнити виделкою (два відкласти і потерти).
  • У глибокій тарілці приготувати начинку: змішати жовтки, цибулю, сир та подрібнені горішки. Додати майонез та перемішати.
  • Нафарширувати половинки яєць, посипати тертим жовтком.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook