Свинячу печінку порізати порційними шматками і вимочити в молоці.
Потім злегка відбити, аби надати форми відбивних.
Обкачувати в борошні, потім у збитому яйці і смажити в олії.
Post Views: 34
Свинячу печінку порізати порційними шматками і вимочити в молоці.
Потім злегка відбити, аби надати форми відбивних.
Обкачувати в борошні, потім у збитому яйці і смажити в олії.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.