відбивні з кабачків

Відбивні із кабачків смачніші, ніж із м’яса

Таких відбивних ви ще не їли! Мені вони навіть смачніші, ніж відбивні з м'яса! Приготуйте хоч на пробу - не пошкодуєте!

Відбивні із кабачків

  • 2 кабачки, 125 г сиру, 4 яйця, сіль, суміш перців, паприка за смаком, 100 г сухарів панірувальних, 50 г борошна, 125 г сметани, 50 г майонезу, 2 зубчики часнику та кріп.

Кабачки нарізати вздовж на скибочки товщиною до 3-5 мм. Злегка відбити, посолити, поперчити та залишити на 10 хвилин. Для панірування змішати панірувальні сухарі з борошном. Для кляру збити яйця із сіллю, травами, спеціями та паприкою, додати тертий сир і перемішати.

Кожну скибочку кабачка обваляти в сухарях, потім обмочити в клярі з усіх боків. Смажити на сковороді до золотистої скоринки, подати зі сметаною та зеленню.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook