Відбивні із кабачків
- 2 кабачки, 125 г сиру, 4 яйця, сіль, суміш перців, паприка за смаком, 100 г сухарів панірувальних, 50 г борошна, 125 г сметани, 50 г майонезу, 2 зубчики часнику та кріп.
Кабачки нарізати вздовж на скибочки товщиною до 3-5 мм. Злегка відбити, посолити, поперчити та залишити на 10 хвилин. Для панірування змішати панірувальні сухарі з борошном. Для кляру збити яйця із сіллю, травами, спеціями та паприкою, додати тертий сир і перемішати.
Кожну скибочку кабачка обваляти в сухарях, потім обмочити в клярі з усіх боків. Смажити на сковороді до золотистої скоринки, подати зі сметаною та зеленню.
Спробуйте також приготувати:
- Кабачки бувають смачніші за м’ясо! 8 перевірених рецептів
- В міру гострі та ароматні кабачки в соєвому соусі. Смачна закуска за 5 хвилин
Post Views: 157