Варення-желе з порічок “Рубінове”. Густе без загущувачів

Желе з порічок має прекрасний колір, наче коштовний рубін! Чудово застигає, ніби з желатином. А смак який! Чудово підійде для тортів та інших десертів і просто смачно з млинцями чи булкою!

Варення-желе з порічок

1 кг порічок, 1 кг цукру, 1 скл. води.

До помитих порічок додати воду, довести до кипіння, перетерти через сито. До соку додати цукор і варити 30 хв з моменту закипання. Розлити у стерильні сухі банки, закрити стерильними кришками. Перевернути догори дном і вкутати до повного охолодження. Виходить 2 баночки по 0,5 л і ще трошки на пробу.

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook