Угорський яєчно-горіховий паштет

Паштет дуже смачний, має горіхово-часниковий присмак, а смаку яєць не відчувається. Можна їсти як із хлібом або батоном, так і грінками.

Угорський яєчно-горіховий паштет

250 г цибулі, 4 варені яйця, 50 г волоських горіхів, 1 ч. ложка солі, перець, 2 ст. ложки масла, 1 ст. ложка олії, 2 зубці часнику.

  • Цибулю порізати кубиками, посмажити на суміші масла й олії до золотистого кольору.
  • Почистити яйця, часник та горіхи. Усе скласти у блендер, посолити, поперчити, змолоти до однорідності або дуже-дуже дрібно посікти і перемішати.
  • Можна додати тертий твердий сир. Перед вживанням витримати в холодильнику 1–2 год.
  • Паштет дуже смачний, має горіхово-часниковий присмак, смаку яєць не відчувається.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook