У повидло з яблук додаю… оцет. Виходить не приторне, густе, у випічці не витікає

Коли бачу рецепт повидла, яке треба варити 2 год, зразу пропускаю. Навіщо так довго? Я варю 30-40 хв - і виходить густий, в міру солодкий джем. Часто додаю його у пироги - не витікає. Мій рецепт дуже хороший, випробуваний роками!

Повидло з яблук з оцтом “Янтарне”

6 літрових банок чищених і порізаних яблук, 1 скл. води, 2 літрових банки цукру, 100 г оцту.

Усе перемішати й одразу варити у широкій каструлі 30-40 хв, помішуючи, щоб не пригоріло. Розкласти у стерильні банки, закрутити. Виходить гарний янтарний джем. Він чудово підходить для начинок у пироги: при випіканні не витікає.

Рецепт Ольги Коломієць

Спробуйте також приготувати:

Густе яблучне повидло для начинки у пироги, рогалики і пончики

Яблучний джем “Як мармелад”. Готую в духовці: виходить густий, хоч ножем ріж!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook