Інгредієнти:
400 г фаршу, 300 г цибулі (100 г у фарш і 200 г у соус), 150 г вареного рису, 200 г грибів, 4 ст. ложки олії, 600 мл молока, 2 ч. ложки борошна, 100 г сиру (фета, бринза, адигейський, сулугуні), сіль, перець.
Рис відварити до готовності й остудити. До м’ясного фаршу додати подрібнену цибулю, рис, сіль і перець. Фарш добре вимішати, відбити в мисці і поставити в холодильник на 1–2 год. Сформувати тюфтелі і обваляти їх у борошні.
Гриби і цибулю підсмажити на олії. У сотейнику розігріти олію, швидко обсмажити тюфтелі з обох боків. Викласти до них гриби з цибулею. У молоці віничком розмішати борошно (приблизно 2 ч. ложки), щоб не було грудок. Влити соус до тюфтель і довести до кипіння. Додати нарізаний кубиками сир. Тушкувати на маленькому вогні близько 20–30 хв.