ліниві голубці

Ліниві голубці, які не поступаються справжнім, тільки готувати швидше

Якщо вам теж смакують голубці, але ви не маєте достатньо часу, щоб їх крутити, обов'язково збережіть рецепт лінивих голубців! Це так само смачно, але в рази швидше!

Любите голубці? І я люблю! От тільки готувати не люблю, точніше не маю так багато вільного часу, щоб возитися з ними. Інша річ – ліниві голубці: смачні, як справжні, а готувати в рази швидше!

Ліниві голубці

  • 500 г свинини, 400 г рису, 300-400 г капусти (можна дати приварену білокачанну або сиру пекінську), 1 морквина, 2-3 цибулини, 1-2 яйця, 4-5 ст. ложок олії, 1,5 скл. томатного соку, сметана, петрушка для подачі, сіль, чорний мелений перець.

Свинину перемолоти на м’ясорубці і додати 2 яйця. Рис відварити напівготовності і злити воду, капусту порізати так, як цибулю на засмажку, і відварити до напівготовності. Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору і додати потерту моркву, протушкувати пару хвилин. Усе це додати до фаршу, посолити, поперчити і за смаком я ще вдушила зубчик часнику (часник за бажанням). Сформувати кульки, покласти у форму, залити заливкою, щоб покрила голубці. Заливка: томатний сік, сметана, трохи води, сіль, цукор за смаком, трохи томатного соусу або томатної пасти. Поставити в духовку, тушкувати при 220 ОС до готовності, приблизно 1 год і 20 хв, усе залежить від духовки.

Рецепт і фото Оксани Полищук

Радимо також інші перевірені рецепти лінивих голубців:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook