Дуже ліниві голубці
0,5 кг фаршу (у мене зі свинини та яловичини), невелика капустина, 4 ст. ложки манки, 3-4 яйця, 2-3 цибулини, сіль, перець до смаку. Для соусу: 2-4 ст. ложки сметани, 2 ст. ложки томатної пасти, 500-700 мл води.
Капусту пошинкувати, посолити, вимішати і нехай постоїть 10-15 хв, тоді добре віддушити. Додати дрібно порізану цибулю, манку, яйця та фарш, все гарненько вимішати, посолити, поперчити до смаку. Сформувати котлетки, хто які любить. У мене продовгасті, розміром майже як долоня, і обсмажити на сковороді з обох боків. Викласти у форму, у якій будете готувати, і залити соусом (усе змішати), щоб соус покрив всі голубці. Накрити кришкою і поставити у прогріту духовку. Тушкувати 30-40 хв від закипання при 200 ОС. Просто, швидко і дуже смачно.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати: