Тушкована квасоля з овочами нашвидкуруч

Якщо маєте зварену квасолю, смачну страву з неї можете приготувати за лічені хвилини.

Тушкована квасоля з овочами нашвидкуруч

2 скл. вареної квасолі, 2 морквини, 1 червона перчина, 3 ст. ложки томату, 1 ст. ложка борошна, 2 цибулини, олія, бульйон.

  • Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці, тушкувати на олії, додати нарізаний кубиками перець, томат і борошно, перемішати, залити невеликою кількістю бульйону, варити до загусання.
  • Залити соусом варену квасолю, тушкувати 5–10 хв, можна наприкінці додати дрібно нарізаний часник, подавати страву гарячою. Посипати зеленню.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook